Andreea Marin, mamă pentru a doua oară la 46 de ani? Vrea să își întemeieze o familie lângă Adrian Brâncoveanu! VIDEO

 

Multe s-au scris și multe s-au spus despre posibilitatea ca Andreea Marin să își mai dorească un copil. Din dorința de a nu mai lăsa loc de interpretări, vedeta a vorbit cu lux de amănunte dacă vrea sau nu să devină mamă pentru a doua oară, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Andreea Marin a venit cu precizări importante despre decizia de a mai face un copil. Frumoasa vedetă trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, iar asta pentru ca și-a găsit sufletul pereche. Prezentatoarea TV a mărturisit că se simte împlinită, iar Adrian Brâncoveanu este „vinovatul” de sentimentele frumoase pe care le trăiește.

„Mă simt pur și simplu împlinită. Iar pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Mi se pare minunat să ajungi la un moment-dat în viață la acest echilibru. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Am chiar prea mult. Dumnezeu știe ce e nevoie pentru fiecare. Și eu cred că exact ce ne va dărui, va fi potrivit pentru noi și pe viitor.”, a spus Andreea Marin, în exclusivitate, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Andreea Marin a recunoscut că își dorește sa devină mamă pentru a doua oară, însă nu depinde doar de ea ca acest lucru să se întâmple, ci și de Forța Divină. Vedeta a mărturisit că atât ea, cât și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, vor întemeieze o familie împreună.

„Dacă Dumnezeu va fi cu mâna pe umerii noștri, atunci va fi. Trebuie să vrem noi, dar trebuie să mai vrea și cineva acolo deasupra noastră. Sigur că ne dorim asta.”, a mai spus Andreea Marin, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.

Cât despre căsătorie, Andreea Marin este pregătită să meargă la altar, la brațul iubitului care îi face zilele mai frumoase de patru ani.

„Nu se știe niciodată. Eu sunt un om foarte optimist și nu cred că trebuie să raportez relația mea actuală la relațiile mele anterioare. Viața e cum e. sunt și greutăți, sunt și despărțiri uneori. Trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt, trebuie să trăim frumos pentru că deciziile mele au fost bazate întotdeauna pe ideea că nu trebuie să trăiești apăsat, ci dacă nu merge fiecare poate să o ia pe drumul său.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest