Andreea Marin și iubitul, echipați mai bine decât medicii, la cumpărături! Astea da, măsuri de protecție!

 
+2 click pentru
galerie

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Andreea Marin la ceas de seară, în timp ce a ieșit la cumpărături, într-un centru comercial. Dar să nu credeți că vedeta a ieșit oricum din casă, ci echipată combinezon, mănuși, mască și bonetă, mai ceva decât medicii.

Odată ajunsă la supermarket, Andreea Marin a umplut coșul de cumpărături cu fel și fel de produse alimentare și de curățenie, iar paparazzii Spynews.ro l-au surprins și pe iubitul vedetei care i-a sărit în ajutor, la fel de echipat ca ea. După ce au terminat de facut cumpărățurile, cei doi au ieșit din centrul comercial, au urcat în mașină, după care au plecat spre casă.

Reacție tranșantă după ce a fost acuzată că este echipată mai bine decât medicii

„Nu o să mă scuz că am primit în dar o mască și mă protejez, fiind ore în șir în mijlocul a zeci de oameni, că să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligație să îl fac, ci fac pentru că simt. Nu sunt la concurență cu nimeni. Nu ne întrecem aici. Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar să preia donația și a plecat. E cu totul alt nivel de expunere”, a precizat „Zâna”, adăugând că are o singură mască pe care o tot spală. „Nu simt nevoia să vă dau explicații, dar simt nevoia să vă trezesc la realitate: dvs stați și comentați, în timp ce eu muncesc voluntar, fără să fiu obligată, pentru că îmi pasă. Puteți face mai mult”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest