Andreea și Sergiu Hanca, părinți pentru a treia oară? Cei doi amorezi vor să adopte un copil: "Chiar ne dorim"

 

Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, soția fotbalistului Sergiu Hanca a dat din casă și a făcut dezvăluiri inedite despre mariajul pe care îl are cu sportivul! Andreea a vorbit și despre dorința de a adopta un copil, deși a devenit mamă pentru a doua oară, cu puțin timp în urmă.

Andreea și Sergiu Hanca reprezintă unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din industria sportivă românească. Dacă mulți colegi de-ai fotbalistului sunt înconjurați de numeroase controverse amoroase, nu este și cazul lui Sergiu care se bucură de o familie unită care ar face orice pentru el.

Și când zicem „orice”, păi chiar așa este. Drept dovadă stă un episod traumatizant, pe care chiar Andreea l-a povestit, prin care a vrut să treacă de una singură, pentru a nu-i afecta prezența de spirit lui Sergiu, care se confrunta cu câteva probleme în clubul din care făcea parte atunci.

„Suntem o echipă. Suntem tot timpul împreună. Am spus că cât va face fotbal, o să dăm totul pentru fotbal.  Am avut un singur moment, dar nu am vrut să i-l arăt. După ce am născut prima oară. După prima naștere nu am știut ca există perioada de lăuzie și a coincis într-o perioadă în care nici Sergiu nu era atât de bine la club. Și mă închideam în baie și plângeam și am lucrat cu o persoană care îmi explica faptul că e normal. El nu a simțit, am și profitat, i-am chemat pe socrii. E prima oară când povestesc.”, ne-a spus soția lui Sergiu Hanca.

Andreea și Sergiu Hanca vor să adopte un copil

Episodul a trecut, iar Andreea și Sergiu au devenit părinți pentru a doua oară. Însă chiar și așa, cei doi se gândesc serios să adopte pentru a-i oferi unui copil, o șansă la o familie fericită.  

„Ne dorim împreună să îl adoptăm pe al treilea”, a mai spus Andreea Hanca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest