Andreea Tonciu a ajuns de urgenţă la spital! A mers în Turcia pentru investigaţii/ VIDEO

 

Andreea Tonciu a ajuns pe mâinile medicilor, de urgenţă, după ce a acuzat stări de rău! Vedeta se confruntă cu mari probleme de sănătate, motiv pentru care a plecat în Turcia pentru investigaţii amănunţite.

Andreea Tonciu a ajuns la spital, din cauza unor probleme de sănătate. Bruneta a mărturisit că nu îşi doreşte să dezvăluie cu ce se confruntă momentan, chiar dacă nu este pentru prima dată când este protagonista unui asemenea episod.

Din fericire, bruneta se simte mult mai bine şi urmează să îşi facă o serie de analize pentru a afla cu exactitate despre ce este vorba: „Mi-a fost foarte rău și am ajuns dimineața la spital. Acum sunt mai bine. Trebuie să îmi fac niște analize pentru că nu le-am mai facut de mult. Mi-au facut o ecografie. Am niște probleme, le știu, dar prefer să nu vorbesc despre ele”, a spus Andreea Tonciu pentru Viva.ro

Problemele se ţin scai de ea

În urmă cu ceva timp, Andreea Tonciu a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars că s-a confruntat cu probleme serioase cu spatele, din cauza sânilor impresionanţi pe care îi are. Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că nu se poate antrena aşa cum se cuvine, în sala de fitness, din cauza durerilor cumplite pe care le are.

„Am probleme, mă doare foarte tare spatele, probabil am sânii prea mari și mă doare spatele rău de tot și am venit să mă fac bine. Am venit să văd despre ce e vorba, de ce am durerile astea, pe care nu le-am avut în viața mea. Fac sală foarte multă, corpul meu nu a fost obișnuit cu sala, că nu am făcut sală în viața mea. Acasă în afară de mâncare și ordine, nu fac altceva. Am o doamnă care îmi face curățenie generală. O viață am, trebuie să-mi fac și eu toate plăcerile. O să-i spun și soțului meu să vină aici (la masaj, n.r.) ca să se relaxeze și el”, a spus Andreea Tonciu, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest