Andreea Tonciu şi soţul, interviu la dublu! Cum l-a convins să o lase să reapară la evenimentele mondene VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Tonciu şi soţul său au oferit detalii neştiute din intimitatea mariajului pe care îl au de aproape trei ani, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars. După ce o buna perioadă de timp a stat ascunsă de lumina reflectoarelor, iată că bruneta este mai hotărâtă ca niciodată să fie o prezenţă constantă în showbiz-ul românesc, mai ales, că acum a primit şi acordul partenerului său de viaţă.

Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu formează un cuplu de mai bine de tri ani, iar împreună au o minunată fetiţă pe care o iubesc extrem de mult. Soţul vedetei a declarat că deşi, în primă instanţă, nu era de acord ca Andreea să mai semneze condica de prezenţă pe la televiziuni şi evenimente mondene, după ce a văzut că este ceea ce îşi doreşte, au ajuns la un numitor comun.

„A fost ceva de moment. Ea mi-a explicat frumos că îşi doreşte să reapară. Iar i-am zis ca dacă îşi doreşte, atunci ok. Fetiţa mea este viaţa mea, este fata mea, nu pot să descriu în cuvinte cât de mult o iubesc. Acum, sincer să fiu, sunt foarte fericit, dar dacă vine un al doilea copil, este bine venit” a spus Daniel Niculescu.

„Eu aleg locaţiile şi el le alege, dar eu am cuvânt de spus. Soţul meu recunoaşte pentru că eu dacă spun că vreau undeva, acolo mă duce. Bărbatul e şeful, chiar dacă eu am gura mare, dar bărbatul e bărbat.” a completat Andreea Tonciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews