Andreea Tonciu și toată familia ei sunt infectați cu COVID-19: „Mi-e frică!”

 


Toți membrii familiei Tonciu sunt infectați cu COVID-19. Este o perioadă foarte dificilă pentru Andreea Tonciu și familia sa. Aceasta a fost infectată cu virusul care a ucis zeci de vedete în ultima perioadă. Fosta concurentă Bravo, ai stil! recunoaște că este speriată de întreaga situație, mai ales că fiica sa, Rebecca, este foarte sensibilă.

În ultima vreme, tot mai multe vedete anunță că sunt infectate cu COVID-19. Printre acestea se numără și Andreea Tonciu, care trece printr-o perioadă foarte dificilă din viața ei. Se pare că nu doar diva a intrat în contact cu virusul, ci întreaga sa familie. Fosta concurentă Bravo, ai stil! este speriată de consecințele pe care acest virus le poate avea asupra fiicei sale, Rebecca.

Andreea Tonciu speră ca ea și familia sa să se recupereze cât mai repede. Din fericire, forma de COVID-19 pe care o au nu este una foarte gravă.

Andreea Tonciu a aflat că este infectată cu COVID-19! La scurt timp, și ceilalți membrii ai familiei au fost diagnosticați pozitiv cu virusul care a ucis atât de multă lume. În familia Tonciu-Niculescu, singurele persoane care au ieșit negative sunt tatăl divei și fiica acesteia, Rebecca.

„Covid am făcut anul acesta în martie! A fost o formă ok, nici foarte grea, dar nici ușoară. Nu am ajuns însă la spital. Am trecut cu bine peste tot. Am avut toată familia, în afară de tatăl meu. Dacă tata avea coronavirus era o problemă foarte mare. El are și probleme medicale. Dar l-a ferit Dumnezeu! În rest a avut și mama, și soră-mea, și eu, și soțul. Rebecca nu a avut și a stat cu mine non-stop, a dormit cu mine. Îi făceam teste aproape zilnic și nu a avut!”, a povestit Andreea Tonciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest