Andreea Tonciu şi-a făcut de cap, într-un local de lux din Capitală! Are sau nu soţul motive de gelozie? VIDEO

 

Face ce face şi tot în atenţia paparazzilor intră! Andreea Tonciu este o figură cunoscută pentru toată lumea şi chiar dacă este o mămică reponsabilă, nu ezită să îşi aloce timp doar pentru ea, atunci când se poate. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, în momentul în care paparazzii Spynews.ro au suprins-o pe Andreea la plimbare, prin Bucureşti. Şi nu, nu era singură! 

Un look boem am putea spune! Îmbrăcată într-o ţinută all black, dar cu o geacă ce o scoate din anonimat cu o culoarea metalică, Andreea Tonciu nu poate trece neobservată, indiferent unde ar fi mers. Nici părul nu a fost banal, iar bruneta părea că doar ce a coborât de pe catwalk. La un moment dat, cei trei au intrat într-un local de lux din Capitală, unde au petrecut minute bune. S-au aşezat la masă, au stat la taclale şi s-au simţit în largul lor, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews stau drept mărturie.

După câteva minute bune de relaxare, Andreea Tonciu şi prietenii săi au ieşit din cafenea, iar bruneta a urcat în maşina de lux pe care o conduce, însă nu singură, ci alături de un barbat. Înainte de a merge la fiica şi la soţul său, bruneta şi-a luat mama de la o florărie şi a dus-o acasă. Ca un copil exemplar, Andreea i-a deschis portiera din spate mamei, care a ieşit cu mai multe genţi şi şi-a continuat traseul până acasă, acolo unde soţul său o aştepta cuminte, potrivit Spynews.ro.

În urmă cu ceva timp, Andreea şi soţul său au oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, unde au vorbit deschis despre mariajul lor. Bruneta a mărturisit că cel care ia toate deciziile în casă este partenerul de viaţă, iar acesta a completat că atunci când ea îşi doreşte ceva, îi îndeplineşte fără să stea pe gânduri.

„Ori suntem bărbaţi, ori suntem „fetiţe”. Dar dacă soţia mea vrea sau îşi doreşte ceva, eu fac, dar decizia îmi aparţine.” a spus soţul Andreei Tonciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest