Anna Lesko, mărturisiri cu ochii în lacrimi! Care este cea mai mare teamă a Anei Lesko! VIDEO

 

Anna Lesko este o femeie extrem de puternică şi sigură pe ea, dar are o singură slăbiciune! În cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” de la Antena Stars, moderată de Mihai Morar, vedeta a vorbit despre cea mai mare frică a sa.

Celebra artistă a dezvăluit că atunci când vine vorba de copilul său este extrem de vulerabilă. Anna Lesko a mărturisit că în ciuda tuturor eforturilor pe care le face ca cel mic să aibă parte de un trai decent şi o educaţie excepţională, din cauza sistemului, viitorul lui nu pare a fi unul strălucit. Artista a ţinut să precizeze faptul că nu vorbeşte doar de cazul copilului său, ci a întregului tineret din România.

Mai mult de atât, Anna Lesko a mărturisit că deşi este deseori criticată că nu îi oferă educaţia care i-ar trebui copilului său, din cauza pozele sexy pe care le postează pe internet, face tot posibilul ca băieţelul să nu duca lipsă de nimic şi să se dezvolte frumos.

”O frică care s-a așternut în ultima perioadă e faptul că realizez că societatea nu le conferă multe copiilor, viitorul mi se pare că e sugrumat cu mâini reci”, a spus vedeta în direct la Antena Stars.

Îşi iubeşte fiul mai mult ca orice

Anna Lesko şi tatăl copilului său au decis să meargă pe drumuri separate, după o relaţie de mai bine de opt ani. Cu toate acestea, cei doi au mărturisit în repetate rânduri, că deşi nu mai formează un cuplu, lui Adam nu îi va lipsi niciodată tatăl, care va fi alături de el orice s-ar întâmpla.

"Am mare grija să îi insuflu importanţa familiiei, rolul meu şi al tatalui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru (...) Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptatoare", a scris Anna Lesko pe reţelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest