Antonia a fost cerută în căsătorie de Alex Velea! Anunțul a fost făcut chiar de artist/ FOTO

 

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton! Dar chiar și așa, cei doi nu au putut trece la următorul nivel al relatiei, deși au devenit părinții a doi copii minunați, din cauza divorțului controversat al artistei cu fostul soț. Odată ce separarea a fost oficializată in termeni legali, Alex Velea a făcut pasul cel mare și a cerut-o in căsătorie pe mama copiilor lui!

Pe contul său de socializare, Alex Velea a publicat o imagine cu Antonia care avea ochii în lacrimi. Însă ce a ieșit in evidență, a fost inelul superb pe care artista l-a etalat pe deget. Cântărețul le-a mărturisit fanilor săi că a cerut-o în căsătorie, in sfârșit pe mama copiilor lui, prin intermediul unei declarații de dragoste extrem de emoționantă.

„A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!”, a scris Alex Velea pe rețeaua de socializare. Așa cum era de așteptat, Antonia a răspuns la postarea iubitului său cu „Daaaaaaaaaa de o mie de ori!🤍🤍🤍🤍.

Când au de gând să se căsătorească Alex Velea și Antonia

Acum că pasul cel mare a fost făcut, vă reamintim ce au spus anumite surse din anturajul celor doi legat de data pe care vor să stabilească nunta.

"Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul", au declarat apropiați ai cuplului în urmă cu puțin timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest