Antonia, detalii picante din dormitor! Când şi-a pierdut virginitatea şi ce poziţii sexuale preferă

 

Nu poate fi contestat faptul că Antonia este una dintre cele mai sexy prezenţe feminine din showbiz-ul românesc! Fără nicio inhibiţie, artista a dezvăluit la ce vârstă şi-a pierdut virginitatea, cum a fost prima experienţă sexuală, dar şi ce poziţii de amor preferă.

Antonia a vorbit deschis despre viaţa ei sexuală, în urma unor întrebări destul de inconfortabile. Dar pentru că întotdeauna a spus lucrurilor pe nume, artista a oferit amănunte, extrem de interesante despre preferinţele sexuale. Mai mult de atât, vedeta a dezvăluit că şi-a început viaţa la vârsta de 16 ani, cu partenerul din liceu, cu care a avut o relaţie de 4 ani.

”Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ”De ce face lumea asta?!”. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui” a spus Antonia, pentru sursa citată.

Mai mult de atât, Antonia a vorbit şi despre poziţiile sexuale pe care le preferă cu Alex Velea: "Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.r. jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (nr. îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede" a mai spus Antonia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest