Antonia, dezvăluiri din interiorul dormitorului! Totul despre viaţa sexuală cu Alex Velea: „Îi fac surprize”

 
+4 click pentru
galerie

Antonia şi Alex Velea formează unul dintre cele mai solide şi îndrăgite cupluri din showbz! Şi nu este de mirare de ce! Cei doi se bucură de o familie minunată, de care au mare grijă. Dar cu toate acestea, nu uită să îşi facă timp şi pentru ei.

A descoperit reţeta fericirii? În cadrul unui interviu pentru viva.ro, Antonia a mărturisit că unul dintre atuurile principale, în relația cu Alex Velea este compatibilitatea sexuală. Mai mult de atât, artista a dezvăluit că din când în când îi pregăteşte partenerului de viaţă, surprize, care mai de care mai kinky.

”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară. Sunt eu însămi, îi ofer timp, atenție, îi fac surprize. Am grijă de mine și mă mențin în formă și fresh (păr, față, un­ghii, sală) și mă îmbrac sexy când e cazul. În plus, îmi pla­ce să îi fac surprize din când în când”, a spus Antonia.

Extrem de transparentă, aşa cum ne-a obişnuit, Antonia a recunoscut că mai există certuri între ea şi Alex Velea, dar reuşeşc de fiecare dată să treacă peste, mai ales că au trecut prin foarte multe momente grele împreună.

”Certurile apar în orice cuplu, dar sunt lucruri minore, peste care trecem ușor și nu le lăsăm să ne afecteze. Mă împacă fi­ind el însuși sau făcând câte-o glumiță. Faptul că am trecut prin multe momente grele îm­preună ne face să ne fie greu să stăm certați, mai ales pentru niște treburi mici. Ne-am călit”, a mai mărturisit Antonia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest