Anunţ bombă în showbiz! Augustin Viziru se va căsători curând şi va deveni tată pentru prima dată

 
+2 click pentru
galerie

Augustin Viziru este mai fericit ca niciodată! Actorul a făcut un anunţ deosebit, la întoarcerea în România, după ce a fost nevoit sa părăsească o competiţie din cauza unei accidentări serioase la picior! Vedeta a dezvăluit că urmează să se căsătorească! Și nu doar atât! Va deveni şi tătic pentru prima dată!

Augustin Viziru are toate motivele să se simtă un bărbat împlinit! Celebrul actor a anuţat, în cadrul unei emisiuni televizate, că 2020 îi aduce una dintre cele mai mari bucurii ale vieţii: un copil! În ciuda faptului că este extrem de discret când vine vorba de viaţa personală, Augustin Viziru a anunţat că îşi va uni destinul cu aleasa inimii!

„Viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș.” a dezvăluit Augustin Viziru pentru viva.ro

Chiar dacă viaţa nu a fost deloc uşoară pentru Augustin Viziru, iată că acum se poate bucura de cele mai importante aspecte ale vieţii. Actorul s-a confruntat cu dependenţa de jocurile de noroc, peste care a trecut extrem de greu, dar acum când se uită în spate, o vede ca pe o lecţie de viaţă din care a avut foarte mult de învăţat.

„Eu am avut o perioadă în care jucam foarte mult cazino, pierdeam foarte mulţi bani. Când m-am lăsat acum 10 ani de cazino, am descoperit poker-ul. Aveam foarte multe datorii. Am câştigat câteva mii de dolari. A doua zi la ora opt eram iar la poker. Mi-am plătit toate datoriile. Nu mai joc nici poker. Este un joc atât de complex, amplu. Sunt şcoli. În prima lună când am ajuns la zero m-am lăsat", a spus Augustin Viziru în urmă cu ceva timp la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest