Anuryh, la un pas să fie sechestrată, într-un club din Turcia: „M-a băgat în baie. I-am tras un pumn”

 

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a trecut prin momente cumplite! Anuryh s-a aflat la un pas să fie sechestrată într-un club din Turcia! Bruneta a detaliat experiența șocantă în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Anuryh este una dintre cele mai tari MC-uri din România, însă drumul ei a fost pavat cu multe greutăți și obstacole peste care, din fericire, a reușit să treacă cu bine. La vârsta de 19 ani, la începutul carierei sale, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a ajuns în Turcia, după ce a dat un casting pentru o echipă de dansatoare... sau cel puțin asta credea ea. Pentru că odată ce a ajuns în țara străină, Anuryh a aflat că, de fapt, castigul era pentru animatoare.

„Dintr-o prostie am ajuns să lucrez în cluburi. A fost un casting, iar eu credeam că este pentru o echipă de dans, dar era pentru animație. Și mi-au zis că patronii m-au plăcut super mult și am ajuns treptat acolo. Am trecut prin niște experiențe foarte dure, de a trebuit să fugim de acolo.” a spus Anuryh.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a dezvăluit că odată ce a realizat că celelalte animatoare plecau cu clienții localului la hotel, a vrut să zboare înapoi în România, însă managerul clubului nu a lăsat-o și a blocat-o în baie.

„Era să fim sechestrate. Viața de noapte nu e pentru oricine. În Turcia, aveam 19 ani și a fost primul contract. Mi s-a spus să fac show, dar era pe clientă falsă. Numai că celelalte cliente false plecau cu bărbații respectivi. (...) În momentul în care am vrut să plec, managerul hotelului m-a bagat în baie, i-am tras un pumn, am fugit în hol. Pe hol erau patronii și la un moment dat ne-au spus că nu plecăm nicăieri, dar atunci când le-am zis de Poliție ne-au lăsat să plecăm” a mai spus Anuryh.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest