Apropiații lui Răzvan Ciobanu, în stare de șoc! Părinții creatorului de modă au primit o lovitură cruntă/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Răzvan Ciobanu a lăsat în urmă multă durere atunci când s-a stins din viaţa în cumplitul accident, dar şi multe datorii şi procese, care acum nu fac decât să răsucească cuţitul în rana lăsată în sufletul celor apropiaţi.

La numai câteva săptămâni după ce Răzvan Ciobanu a trecut în nefiinţă, un executor judecătoresc a hotărât să îl cheme în judecată pe regretatul designer, iar motivul este unul incredibil! Creatorul de modă avea o datorie către o instituţie bancară, iar pentru că nu s-a prezentat în instanţă, defunctul a pierdut procesul. “Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac”, au decis, recent, magistraţii.

Procesul deschis de creditori după moartea lui Răzvan Ciobanu a luat sfârşit, iar acum executorii judecătoreşti au început să trimită notificări pe la adresele la care a locuit designerul, inclusiv părinţilor, somându-l să se prezinte de urgenţă la biroul executorului, pentru a-şi plăti datoria.

În urmă cu o lună, avocata Laura Vicol a prezentat cauzele morţii lui Răzvan Ciobanu. „El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55. El s-a dus glonț spre moarte. (…) A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre... deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. (…) A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a explicat Laura Vicol, la „Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest