Are conturile doldora, dar ține cu dinții de fiecare leu! Cum a reacționat Simona Halep după ce doi oameni ai străzii i-au cerut bani/ VIDEO

 

Simona Halep are tot ce își poate dori cineva. O carieră de succes, un bărbat care o iubește și bani de îi întoarce cu lopata. Și nu o spunem doar noi, ci vorbeste de la sine noua achiziție de o sută de mii de euro pe care a făcut-o pentru plăcerea personală. Chiar și așa, campioana nu aruncă în stânga și în dreapta cu banii pentru care a muncit, atunci când nu simte nevoia.

Simona Halep nu este pasionată doar de tenis. Ci și de viteză și de mașini scumpe. Campioana a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro la volanul unei bijuterii pe patru roți pentru care a scos din buzunar, nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de euro.

Sportiva a fost zărită în zona de nord a Capitalei, dar nu singură, ci în compania unui domn mai în vârstă, pe care l-a așteptat minute în șir. Cu siguranță, bărbatul care s-a urcat în dreapta sportivei este o persoană apropiată, astfel cei doi s-au bucurat de o mică plimbare prin București, în noua mașină de lux a sportivei.

După ce și-a lăsat prietenul acolo unde a avut nevoie, Simona a pornit in grabă spre casă, doar că la un semafor, și-au făcut apariția doi oameni ai străzii. În timp ce, Simona Halep aștepta la semafor, sărmanii au venit la geamul mașinii, iar printre ei și un copil care i-a cerut bani, doar că sportiva nu s-a lăsat impresionată și nu a deschis geamul deloc să îl ajute, deși are conturile doldora, semn că ține și cu dinții banii pe care i-a strâns din propria muncă. Și nu este deloc de blamat!

„Pot să spun că dacă ai ambiție și seriozitate și te dedici total, reușești să ajungi. Nu știu dacă toți putem fi numărul 1, dar acolo în top, cu siguranță poți ajunge dacă muncești și crezi în tine.” a spus Simona Halep în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest