Are patru mariaje eşuate, dar nu se lasă! Cea mai sexy blondă din lume s-a căsătorit cu cel pe care l-a părăsit în urmă cu 30 de ani! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Pamela Anderson, căci despe ea este vorba, s-a căsătorit, pentru a cincea oară! Şi nu cu oricine, ci cu un mogul, de peste Ocean! Acelaşi cu care a mai avut o relaţie, acum 30 de ani. Şi dacă atunci nu a fost să fie, iată că acum le-a ieşit pasenţa! Şi ca să fie siguri că planul va fi dus la bun sfârşit, cei doi au făcut nunta, în mare secret!

Jon Peters, un mogul al cinematografiei, cunoscut pentru regizarea filmelor "A star is Born", "Batman" și "Flashdance", este proaspatul sot al Pamelei Anderson

Cei doi s-au căsătorit săptămâna aceasta în Malibu, într-o ceremonie restrânsă, la care au participat cei doi fii ai Pamelei Anderson, Brandon şi Dylan, fosta soţie a lui Jon Peters, producătoarea Christine Forsyth-Peters, şi fiicele lor, Caleigh şi Skye.

Deși a fost curtată de mulți bărbați, marea ei dragoste a fost Tommy Lee, toboșarul formației Motley Crue, cel căruia, de altfel, i-a dăruit cei doi fii: pe Brandon și Dylan. Ce doi au fost împreună între 1995 și 1998, iar căsnicia a fost una cu nă­bădăi, cu despărțiri și împăcări repetate.

După această relație, Pamela și-a găsit liniștea în brațele lui Kid Rock. În vara lui 2006, cei doi se că­sătoreau la bordul unui iaht, în Saint Tropez. Din nefericire, nu a durat decât patru luni, cei doi despărțindu-se pe motive de… diferențe ireconciliabile. A urmat o căsnicie scurtă de doar 2 luni cu Rick Sollomons, iar ulterior din 2017 până în 2019 s-a iubit cu fot­balistul Adil Rami, de care însă s-a despărțit pe motiv că era violent.

Acum însă, Pam pare să își fi găsit fericirea și liniștea alături de bărbatul care a vrut să o facă mireasă încă de acum 30 de ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest