Artistul de muzică populară Petrică Moise și fiica lui au murit de COVID-19, la distanță de o săptămână

 


A murit fiica lui Petrică Moise, tot de COVID-19. Familia rapsodului Petrică Moise, cel care a murit pe 2 octombrie, la 72 de ani după ce a făcut COVID-19, a fost lovită de o nouă tragedie. Fiica sa, Lia, a decedat din cauza aceluiași virus nemilos, la câteva zile după ce tatăl ei avea să își dea ultima suflare. Femeia avea 51 de ani.

A murit fiica lui Petrică Moise, tot de COVID-19. La rândul său interpretă de romanțe, era internată, la fel ca tatăl său, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, după ce a fost diagnosticată cu COVID, anunță opiniatimisoarei.ro.

Atunci când au ajuns la spital, starea lor de sănătate era precară și s-a deteriorat rapid. la fel ca Petrică Moise, fiica lui cea mică, Lia, nu era vaccinată anti-Covid.

A murit fiica lui Petrică Moise, tot de COVID-19. Lia Moise locuia împreună cu tatăl ei și au ajuns împreună la spital cu plămânii grav afectați, starea lor înrăutățindu-se rapid.

Săptămâna trecută, Petrică Moise s-a stins din viață și a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane care l-au iubit. Fiica lui nu a putut fi prezența la funeralii, fiind internată în stare gravă.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest