Aşa femeie să tot ai! Florin Salam, un bărbat norocos! Ce a făcut Roxana Dobre de dragul celebrului manelist VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Florin Salam este, fără doar şi poate, un bărbat împlinit. Paparazzii Spynews.ro au surprins din plin, cum celebrul manelist este răsfăţat de iubita sa, Roxana Dobre.

În urma cu câteva zile, Florin Salam şi Roxana Dobre şi-au făcut apariţia într-o zonă exclusivistă din nordul Capitalei. Celebrul manelist se afla pe locul din dreapta al bolidului de lux, iar pe locul şoferului era nimeni alta decât iubita acestuia.

Pentru că iubirea nu cunoaşte graniţe între cei doi, Roxana Dobre l-a dus pe artist acolo unde a avut nevoie, după care s-a retras tiptil, fară să îi stea pe cap. Îmbrăcat într-un outfit lejer, de vară, Florin Salam a intrat în clădirea în faţa căreia l-a lăsat iubita sa, iar preţ de câteva ore a stat în interiorul acesteia.

Când și-a terminat treburile, Florin Salam a găsit o altă cale de a pleca, alta în afară de a apela din nou la iubita sa. În faţa clădirii respective era parcată o maşină marca Rolls Roys, care îi aparţinea chiar acestuia, semn că nu a fost pentru prima dată în acea zonă a Bucureştiului. S-a urcat în bolidul de lux şi s-a făcut nevăzut pe străzile din Capitală.

„Regele Manelelor” vrea să fie tată iar! Câți copii mai vrea Florin Salam cu Roxana Dobre

În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Florin Salam a dezvăluit câți copii mai vrea cu Roxana Dobre, dar și cât timp petrece alături de familia sa.

"Când am devenit bunic mi-am dat seama că Betty s-a făcut mare. Chiar dacă sunt plecat non-stop suntem uniți. Și Mariah Carey umblă cu copilașul la spectacole. Când ești un artist mare ești mai mult pentru lume decât pentru familia ta, asta e soarta. Eu tot ce fac, fac pentru ei, să aibă de toate. Un lider vrea și 100 de copii. Eu am grijă de milioane de oameni, cum să n-am grijă și 100 de copii mi se par puțini.", a mai spus Florin Salam.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest