Asistenta-șefă a secției de la Spitalul de Arși, declarație dură: ”Sunt obligată să particip la un malpraxis, care este girat de toate autoritățile”

 

Reprezentanții Direcției Publice București vor face anchetă joi la Spitalul de Arși, după ce un pacient a fost filmat pe patul de spital cu mai multe larve de viermi pe față, iar la scurt timp a decedat.

Unul dintre medici a vorbit despre situația din spital și despre ce soluții ar trebui să se găsească.

”Asistentelor li s-a replicat de către șeful de secție că vor face aceste lucruri. Sunt infecțiile nozocomiale de care eu am atras atenția. Am întregistrat plângeri scrise și mai am o înregistrare cu managerul în care îi spun că mor pacienții și mi-a spus în doi peri că nu este treaba mea. Mă simt într-o stare de nesiguranță, sunt obligată să particip la un malpraxis, care este girat de către toate autoritățile. Domnul ministru a anunțat niște măsuri. Din punctul meu de vedere, renovarea este inutilă. Soluția mea, la momentul acesta este un  spital de campanie, ca cele din războaie, în care pui aparatura și tot ce trebuie lângă spitalele pluridisciplinare”, a spus unul dintre medicii Spitalului de Arși

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest