„Ăsta-i soțul meu, gata!” Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Lidia Buble

 

În ediția de duminică seara, 26 septembrie, Lidia și Estera Buble au reușit să oprească un șofer care conducea o mașină luxoasă, în speranța că vor ajunge la destinație, după indicațiile Irinei Fodor. Șoferul le-a văzut la autostop și s-a întors după ele, oferindu-le o călătorie confortabilă.
 
Șoferul a comunicat cu surorile Buble cu ajutorul telefonului, pentru că nu cunoștea limba engelză. „A zis că noi suntem invitatele lui înainte de toate și că face pentru noi tot ce vrem”, a spus Lidia Buble, citind de pe telefonul șoferului.
 
„Ne-a întrebat omul ce vreți să mâncați? Vreți să mâncați ceva? Și m-am gândit să-i fac o mică listă”, a spus Estera Buble râzând.
 
Totuși, Lidia Buble nu a fost de acord cu lista de cumpărături a surorii sale. „Nu cred că tu îi scrii asta”, i-a spus Lidia Buble surorii sale, pe care nu a lăsat-o să-i comunice șoferului lista de cumpărături. „Esti, e urât. Zice că suntem fomiste. Mă faci de rușine și nu mă mai caută după”, a fost argumentul Lidiei Buble. „Ce mi s-a părut mie că el cumva tot drumul încerca să se bage puțin în seamă și mă simțeam prost”, a completat aceasta, potrivit a1.ro. În cele din urmă Lidia Buble nu a lăsat-o pe sora ei să-i dea lista de cumpărături, iar mesajul venit prin stație de la prezentatoarea Irina Fodor le-a întrerupt cursa. La coborârea din mașină, șoferul i-a dăruit Lidiei Buble parfumul pe care i-l complimentase de-a lungul călătoriei, ceea ce a făcut-o pe vedetă să spună: „Ăsta-i soțul meu, gata”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest