Astăzi are loc o eclipsă de Soare. Cum ne afectează acest eveniment și de ce trebuie să ne ferim

 

Cristina Demetrescu a venit în această la ”Star Matinal” pentru a vorbi despre eclipsa de Soare și cum ne afectează acest eveniment.

Astrologul le-a dat un sfat tuturor: mare atenție  la accidente, căci pot fi și emoționale, dar și fizice.

Fecioara guvernează sistemul medical și într-o zi de eclipsă pot izbucni diferite lucruri legate de sănătate.

”Astăzi trebuie să fiți foarte atenți la ce dezvăluiți. Astăzi nu se fac excese de medicamente, nu trebuie să vorbim foarte mult, să nu provocm suferință, să rănim. Ne putem aștepta la evenimente pe care nu le așteptă. Este un ciclu care poate distruge relații, poate crea umilință, sacrifiu, suferință. Luna Nouă este un lucru pozitiv și se poate începe ceva. Fecioara se referă la efort, la muncă și la sacrificiu.  Astăzi trebuie evitate discuțiile în contradictoriu”, a spus Cristina Demetrescu.

”Luna nouă vorbește despre începerea proiectelor noi. Orice începe nou este benefic. Se spune că pe lună nouă plantezi. Nu te operezi pe lună crescătoare. Temerile ies mai ușor la iveală. Această eclipsă creează un gol pentru toate zodiile. Pe lună crescătoare poți face implanturi.

Fecioarele sunt cele mai afectate de eclipsa de Soare, care însă nu va fi vizibilă din România. În perioada asta, stă puțin mai prost în cazul examenelor și comunică mai greu, nimic nu va veni mai ușor în această perioadă. Se pot trezi de un atac de panică atunci când nu se așteaptă și pot ajunge la medic fără să își dea seama. Și Peștii, Gemenii, săgetătorii sunt afectați astăzi”
, a mai spus Cristina Dumitrescu la Antena Stars.

V.M⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest