Atenție! Dan Nicorescu și-a scos fițele de milionar la plimbare! Nu ține cont de reguli, când vine vorba să își satisfacă nevoile/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Grea e viața de milionar! Să ai așa, tot ce îți dorești, să conduci mașini de sute de mii de euro și mulți cai putere, sigur e greu! Iar când ajungi la un nivel atât de înalt, parcă nici regulile nu mai sunt reguli și îti este permis orice.

Dan Nicorescu, personajul principal din această poveste, a făcut ce a făcut și a fost prins de paparazzii Spynews.ro pe picior greșit. În plină pandemie de coronavirus, afaceristul a ieșit să caute spirt pentru a-și reface stocul și, a reușit astfel, să încalce orice regulă de circulație.

Și chiar dacă a mers până la farmacie, Dan Nicorescu nu a renunțat la eleganța caracteristică. Milionarul și-a făcut apariția îmbrăcat în alb din cap până în picioare. Bine, cum puteai să te îmbraci altfel? Trebuia să fie puțin contrast cu roșul aprins al bolidului de lux! Ah, da! Era să uităm. Bolid care a fost parcat chiar pe trecerea de pietoni, iar imaginile de mai jos surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

Dan Nicorescu a petrecut ceva timp în farmacie, iar după ce a iesit dezamagit că nu a gasit ceea ce avea nevoie, afaceristul a mers către mașina sa impresionantă pentru a pleca mai departe. Dar nu s-a grăbit deloc.

Celebrul milionar s-a urcat în bolid, a zăbovit câteva minute pentru a-și aranja lucrurile, timp în care pietonii au fost nevoiți să îl ocolească și, abia după ce și-a pus totul în ordine, a plecat și el!

Eee! Asta înseamnă să fii... milionar!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest