Atenţie, fetelor! Edward Sanda a spus îşi doreşte de la o relaţie! „Poţi să le clădeşti în timp” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Edward Sanda a acceptat provocarea noastră: să meargă la echitaţie. În ciuda faptului că a fost prima experienţă de acest gen pentru artist, s-a descurcat de excepţie. Iar în cadrul cursului a făcut şi câteva dezvăluri despre cum trebuie să fie viitoarea iubită, dar a oferit şi detalii despre carieră.

Edward Sanda este un cântăreţ extrem de apreciat şi multe domnişoare suspină atunci când îl văd pe scenă sau când îşi face apariţia undeva. Astfell încât, este important de ştiut ce calităţil caută la o potenţială parteneră.

Chiar dacă este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul românesc, Edward Sanda a trăit o decepţie majoră în dragoste. Acesta a fost minţit şi înşelat de o fostă iubită, motiv pentru care nu suportă minciuna și cu greu poate avea încredere deplină în cineva.

Artistul îşi doreşte de la viitoarea iubită să îi ofere înţelegere şi să în respecte, fiind cele mai importante lucruri într-o relaţie. Totodată, Edward Sanda a mărturisit că este importantă şi chimia pe care o are, încă de la început cu respectiva.

„Sunt, dar nu foarte romantic. Îmi place sa fac gesturi romantice. Nu sunt romantic dus la extrem, îmi place sa fac gesturi frumoase, să scot fete în oraş, să povestim. Dar nici serenade la geam nu prea fac cu chitara. Deocamdată, paote lucrurile se vor schimba. (...) Cel mai important într-o relație sau când vrei să îţi faci o relaţie contează atât chimia, pe care dacă nu o ai, nu e bine, dar cele mai importante sunt înţeelgerea, respectul. Nu suport minciuna. Dacă sunt astea, restul vin de la sine şi poţi să le clădeşti în timp. Am fost şi înşelat şi minţit.” a mărturisit Edward Sanda, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest