Atenție! Sutienul îți poate declanșa cancerul la sân: ”Pot să apară probleme la nivelul țesutului”

 

Mirela Miertoiu vorbește despre motivele pentru care sutienul trebuie purtat. Aceasta face recomandări pentru diferitele situații cu care femeile se pot confrunta.

"În momentul în care deja ai o leziune, un chist sau un nodul, de foarte multe ori poate fi afectat sânul din cauza sutienului. Sutienele trebuie purtate. Fără el riscăm ca rânii să se lase. În momentul în care sânul este foarte mare, după ce avea persoană a alăptat sau a trecut printr+o sarcină, este neapărat necesar să poarte sutien. Chiar şi în timpul sarcinii. Este important să fie sutien lejer, din bumbac, acesta nu dă leziuni pe piele. În bumbac nu transpirăm, ne simţit confortabil. Sutienul nu trebuie să aibă niciodată breteaua strânsă la maxim. 

Sutienul trebuie să fie lejer. Nu trebuie niciodată să lase urme când îl dăm jos. Acela nu este un sutien corect, bun pentru sănătatea noastră. Cancerul la sân este o boală din ce în ce mai frecventă, sunt foarte multe tinere cu tumori maligne. eu recomand pentru femei să îşi facă o dată pe an o ecografie. Recomand palparea. Femeile care sunt supraponderale au un estrogen mai mare şi sunt predispuse mai mult cancerului de sân", a spus Mirela Miertoiu la Star Matinal.

Toate detaliile, în video de mai sus! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest