Au curs râuri de șampanie la o nuntă! Mirii au pregătit o petrecere demnă de Cartea Recordurilor

 

Râuri de şampanie scumpă, locaţie exotică şi o nuntă ca în filme! De asta au avut parte doi tineri din Costa Rica. Şi-au dorit o petrecere de cununie care să intre în Cartea Recordurilor şi au avut-o! Imaginile sunt spectaculoase!


Aţi văzut sute de nunţi, dar de această dată vă arătăm o nuntă spectaculoasă din Costa Rica! Doi tineri şi-au unit destinele şi au pregătit un eveniment care să intre în Cartea Recordurilor.

Locaţia aleasă a fost una de vis, cu aranjamente florale uriaşe, care au impresionat sutele de invitaţi sosiţi să le fie alături tinerilor în cea mai importantă zi din viaţa lor. La fel de inedite au fost şi ţinutele alese de miri. Dacă până acum aţi văzut mirese cât mai impopoţonate, cu cocuri impresionante, de această dată, mireasa a atras atenţia prin rafinament şi simplitate. Mireasa a fost îmbrăcată într-o rochie finuţă, croită perfect pe trupul ei, ornată cu dantelă franţuzească foarte scumpă, iar coafura simplă i-a scos în evidenţă trăsăturile. Mirele s-a asortat de minune cu frumoasa lui parteneră.

Cei doi îndrăgostiţi au avut parte de o ceremonie fastuasă aşa cum şi-au dorit. Surprizele nu au lipsit, iar atenția invitaților pe tot parcursul nunții, s-a îndreptat bineînţeles spre cei doi, dar şi spre elementele decorative care au construit cadrul de poveste.

Atmosfera acestei zile e greu de redat în cuvinte, dar mai ușor în fotografii. Tradiţiile au fost respectate cu sfinţenie, iar emoţiile s-au citit atât pe chipurile lor cât şi pe ale invitaţilor.

Tinerii îndrăgostiţi și-au dorit să aibă o nuntă cu un concept unic, dar în acelaşi timp vintage şi ușor romantic. Scenariul rupt din cele mai extravagante filme s-a încheiat cu dansul mirilor care a făcut senzaţie.

Cei doi îndrăgostiţi au plutit parcă în timp ce dansau, urmăriţi de privirile celor dragi.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest