Au dat din casă Brigitte şi Florin Pastramă, amănunte despre primul copil! : „E aiurea şi cu sănătatea”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Reprezintă, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă, iar pentru că sunt cunoscuţi pentru modul în care spun lucrurilor pe nume, Brigitte şi Florin Pastramă au vorbit fără perdea despre relaţia dintre ei. Mai mult de atât, Antena Stars a aflat cum se ceartă, cum se împacă, dar și ce se întâmplă noaptea înainte de culcare cei doi îndrăgostiți.

Chiar dacă nu mulţi le dădeau vreo şansă de convieţuire împreună, iată că Brigitte şi Florin Pastramă au reuşit să demonteze părerile tuturor. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată, iar la întoarcerea din vacanţa exotică din Bali, au vorbit despre viaţa personală, cât şi despre rolul de părinţi.

"Brigitte are un suflet deosebit, este o persoană foarte corectă, nu mai e chiar așa nervoasă cum era la început. I-am oferit sufletul, căldura și respectul meu. S-a schimbat Brigitte.", a declarat Florin Pastramă, la Antena Stars.

"Noi încă de la început am stat numai împreună. Am stat despărțiti doar cinci zile și așa că nu știu, este ca și când ne știm de-o viață. În momentul de față este persoana care m-a făcut să descopăr în mine ceea ce-mi lipsea. Să fiu un om mai bun, să învăț să iert, să las la o parte răzbunările și ura pe care am acumulat-o de-a lungul anilor. El se enervează foarte rar, trebuie să îl enervez eu rău de tot, acum știu, la început nu știam. Ca să nu explodeze, sunt miel o săptămână. Sunt fericită și împlinită. Să dea Dumnezeu să facem un copil, vrem asta, dar când vrea Dumnezeu, nu mai fac nici un tratament că e greu, e aiurea și cu sănătatea.", a completat Brigitte Pastramă, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest