Au făcut nuntă unde şi-au dat fițele întâlnire! Santorini, martor la cea mai frumoasă nuntă din oraș

 

Nuntă ca-n poveşti şi cu multe fiţe! Mirele a fost aranjat la 4 ace, cu un costum de mii de euro, iar pentru mireasă nici nu mai avem cuvinte, nu-ţi puteai lua ochii de la ea.

Machiajul acesteia a fost impecabil, coafura, rochia, totul,  absolut fabulos, că doar o dată în viaţă ai parte de o nuntă în Santorini. Buchetul de mireasă a atras atenţia cu florile roz şi albe. În tipul ceremoniei, mireasa a fost atât de impresionată când a auzit declaraţia soţului ei încât i-au dat lacrimile instantaneu.

Mirii i-au răsfăţat pe invitaţi cu şampanie, băuturi scumpe şi mâncăruri din cele mai sofisticate.

După locuri precum Dubai, Liban, Barcelona acum am ajuns în Santorini, unde multe dintre vedetele autohtone şi-au petrecut momente incredibile . Priveliştea, marea, insula, parcă totul şopteşte "Distrează-te!". Buna-dispoziţie se simte în atmosferă şi e molipsitoare.

Jocuri de lumini, dans neîntrerupt, distracţie până în zori. Aşa arată una dintre cele mai frumoase nunţi de lux. Pentru marele eveniment cei doi îndrăgostiţi au scos câteva sute de mii de euro din buzunar, dar noi credem că a meritat efortul.


Valsul miresei nici nu a mai avut loc, pentru că toată lumea era nerăbdătoare să înceapă distracţia. Iar din momentul în care muzica a pornit, toţi au dansat până în zori cât i-au ţinut picioarele.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest