Au fost Pepe și Gabi Bădălău împreună cu fosta iubită a lui Alex Bodi? Bianca Iordache: “M-am calmat după”/ VIDEO

 

Bianca Iordache a acordat un interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, în care a vorbit despre speculațiile care au ieșit în presă, conform cărora ar fi fost împreună cu Pepe și Gabi Bădălău. Ce a spus fosta iubită a lui Alex Bodi despre zvonurile apărute?

Bianca Iordache a fost dată uitării de Alex Bodi, după ce afaceristul a cucerit un model polonez care a venit și în România pentru el. Chiar și așa, în ciuda despărțirii, Bianca Iordache a devenit un factor de interes pentru cei care urmăresc îndeaproape lumea mondenă românească, mai ales după ce s-a zvonit că Pepe și Gabi Bădălău ar fi fost foștii ei parteneri. Care este adevărul, de fapt?

Ce relație are cu Gabi Bădălău

Pentru XNS, Bianca Iordache a mărturisit că nu a avut niciodată vreo legătură cu Gabi Bădălău și că toate speculațiile ar fi apărut de la niște like-uri pe care acesta le-a dat la imaginile publicate pe contul ei de socializare.

„Nu știu de unde a pornit toată criza asta. Eu cu omul acesta nu am avut nicio legătură, eu nu am avut nicio relație cu el când era însurat, cum s-a spus. De la niște like-uri, nu vreau să dau curs la aceste lucruri”, a spus hotărâtă Bianca Iordache, la Xtra Night Show.

Ce relație are cu Pepe

Cât despre relația cu Pepe, Bianca Iordache a spus că sunt prieteni, dat fiind că se învârt în aceleași cercuri de ani buni, însă niciodată nu s-ar fi pus problema de ceva mai mult între ei doi.

„Eu cu Pepe ne știm de foarte mulți ani, am fost în aceleași cercuri ani de zile. Suntem prieteni, nu a existat nimic mai mult. M-a deranjat legătura care s-a făcut la început, cu Alex și Mihai. După m-am liniștit, m-am calmat”, a mai adăugat Bianca Iordache.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest