Au sfidat legea! Ciprian Marica și partenera se cred imbatabili în fața pandemiei de coronavirus/ VIDEO

 

Dacă până acum am văzut-o mai mereu singură la cumpărături, iată că de data aceasta, Ciprian Marica a însoţit-o pe iubita sa, Ioana, pentru a face aprovizionarea. Dar altceva a fost ce ne-a atras atenţia.

Zilele trecute, Ciprian Marica și iubita sa au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în timp ce se îndreptau spre un magazin, ca să facă mici cumpărături. Și dacă până acum, Ioana era responsabilă cu aprovizionarea casei, de data aceasta a ales să se alăture și Ciprian Marica. Cei doi porumbei au decis să cumpere câte ceva de la un supermarket din Capitală, iar cum vremea era frumoasă, au renunțat la bolizii de sute de mii de euro și au luat-o la pas.

Îmbrăcați sport, Ioana și Ciprian Marica au discutat tot drumul până au ajuns la supermarket, potrivit Spynews.ro. După ce au zăbovit pe acolo destul de mult timp, cei doi au achitat tot, și-au împărțit pungile și au plecat înapoi spre casă, însă nouă ne-a atras atenția un alt lucru.

Fostul fotbalist și partenera sa de viață le-au arătat tuturor că nu se tem de virusul care a pus pe pauză întreaga planetă! De ce spunem asta? Pentru că cei doi amorezi nu au purtat nici mască de protecție, nici mănuși, în plină pandemie. Nț, nț, nț, nu așa se face treaba! Aveti cartonaș roșu amândoi!

De ce nu vor să se căsătorească

Ciprian Marica și partenera sa, Ioana, au declarat, în urmă cu ceva timp, că se înțeleg de minune așa cum sunt și vor să fie cât mai discreți cu viața personală, motiv pentru care căsătoria nu se înscrie pe lista planurilor viitoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest