Autorităţile, în alertă! Gabriela Firea, declaraţii oficiale despre închiderea metroului din Capitală: „O sursă de răspândire a virusului”

 

După ce virusul din China a luat amploare şi  în ţara noastră, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a făcut o serie de declaraţii oficiale, în care a vorbit despre măsurile de prevenţie pe care şi-ar dori să le poată lua.

În cadrul unei intervenţii telefonice pentru „Xtra Night Show”, emisiune moderată de Dan Capatos, Gabriela Firea a declarat că şi-ar dori să poate închide metroul, dat fiind că este una dintre cele mai mari surse de aglomeraţie din Capitală. Primarul general al Capitalei a decretat deja închiderea teatrelor şi a sălilor de spectacol, timp de câteva săptămâni.  

„Metroul este la Metrorex, tot la Guvern. Eu aș fi închis și metroul pentru că este o sursă de aglomerație, deci de răspândire a oricărui virus”,

Ar fi vrut să închidă locurile de adunare publică

Gabriela Firea s-a arătat extrem de îngrijorată de rapiditatea cu care se răspândeşte noul coronavirus, motiv pentru care a menţionat că şi-ar dori închiderea tuturor locurile care presupun adunarea publică pentru diverse scopuri.

„De asemenea, am spus din primul Comandament că trebuie închise locurile de joacă, trebuie închise sălile de cinema din malluri, pe cât posibil trebuie să fie închise și zonele în care se mănâncă, se stă la o cafea, se stă la un suc. Nu mai este momentul acum, pentru următoarele 2-3 săptămâni, să stăm în astfel de spații, cu persoane care vin din foarte multe zone, care s-au întâlnit poate cu românii veniți în țară din Italia, din Spania și așa mai departe. Trebuie să ne protejăm”, a mai spus Gabriela Firea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest