Axinte, lucruri nespuse până acum din intimitatea familiei sale: „Nu pot să mă las”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu oferit exclusiv pentru Antena Stars, „Axinte” a făcut dezvăluiri inedite din intimitatea familiei sale. Deși este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, grație rolului din „Vacanța Mare” cu care este familiarizată toată România, nu sunt cunoscute publicului larg foarte multe amănunte despre viața personală a lui Florin Petrescu.

Axinte și soția sa au un copil minunat de 14 ani care le aduce numai bucurii, potrivit spuselor actorului. Acesta a mărturisit că deși a încercat să-și îndrume fiul în direcția artistică, odată ce Eduard și-a descoperit pasiunea pentru baschet a continuat în direcția sportivă, aspect de care tatăl lui este tare mândru.

Soția face și ea 44 de ani, băiatul 14 ani. Eduard e cu școala online, poate acum scăpăm să se ducă la școală, că mi-a spus că îi e dor de colegi. L-am dat la baschet și mai merge la cantonament. S-a înălțat, că a fost plecat în America trei luni, când m-am întors avea 9 centimetri plus. Începuse cu fotbalul, dar nu era... I-am luat și o chitară, dar e plină de praf. Nu vrea. Își las pe el să-și facă de matematica lui și de școală, pentru că face bine ceea ce face”, a spus Axinte la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Axinte a mărturisit că fiul lui a venit pe lume după ani buni în care soția sa a făcut multe tratamente pentru a rămâne însărcinată, astfel că nașterea lui Eduard a reprezentat cea mai mare realizare a vieții sale.

„A fost un copil dorit, îți dai seama, după 6 ani... Nu știam de asta cu două linii (n.r. - despre testul de sarcină). A venit după ani de tratament. Acum nu știu dacă mi-aș mai fi dorit, că Eduard spune: „tati, să nu mai faceți niciunul, că vreau ca averea să-mi rămână mie”, a continuat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest