Axinte, primele declaraţii după ce a fost audiat într-un dosar de trafic de influenţă: ”Asta a fost toată faza” VIDEO

 

Axinte a fost audiat la DNA într-un dosar de trafic de influenţă. În scandal este implicat şi Dan Diaconescu, dar mai multe detalii despre acest subiect a oferit chiar actorul, Florin Petrescu, pentru Antena Stars.

Managerul unui spital îl acuză pe Florin Petrescu ca ar fi primit cinci mii de euro, pentru un contract de publicitate pentru postul de televiziune pe care îl deținea Dan Diaconescu. Actorul se apără și a măturisit în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, că a ajuns în această situaţie, din pură întâmplare.

„E un dosar şi s-a schimbat procurorul. E al 14-lea procuror care preia dosarul acesta şi m-a chemat să mă anunţe că s-a schimbat procurorul. Eu un dosar vechi de acum opt ani, unde eu sunt inculpat şi cei cu care am fost implicat sunt martori.

Am ajuns în situaţia asta stând la o masă cu Secureanu. Îmi zice: „Domnule, eşti prieten cu domnu’ Dan Diaconescu? Spune-i să nu mai zică de spitalul nostru că este urât” Şi eu m-am dus la Dan Diaconescu şi i-am zis „nu mai zice de spital, că e urât şi poate ai şi tu nevoie de doctori vreodată.” Şi a spus „Nu mai spun dacă sponsorizează OTV-ul, că din asta trăim, televiziunile. Şi ei doi s-au întâlnit şi au discutat. Asta a fost toată faza. Şi eu am făcut trafic de influenţă... E un dosar mai vechi care sper să se finalizeze anul ăsta şi să se liniştească.” a spus Axinte pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest