Băiatul lui Florin Salam, dezvăluiri despre starea de sănătate a maneistului: "E sub tratament"

 

Ieri au apărut informații legate de faptul că Florin Salam ar fi internat în spital, în stare gravă, însă copiii manelistului infirmă aceste zvonuri. Atât Betty, cât și Dani Stoian au dezvăluit că Florin Salam este epuizat de muncă și nu are nici o boală gravă, așa cum s-a spus.

Dani Stoian, băiatul lui Florin Salam, a clarificat zvonul legat de starea de sănătate a tatălui său. Acesta infirmă categoric faptul că manelistul ar fi internat în stare gravă, cu atât mai puțin infectat cu COVID-19, așa cum a apărut în spațiul public.

„Primesc tot felul de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă.

Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună. Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat.

Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!”, a scris fiul lui Florin Salam.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest