Barack Obama și Michelle au divorţat? Care au fost motivele destrămării fostului cuplu prezidențial american VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Cutremur în presa de peste Ocean! Barack şi Michelle Obama au semnat deja actele de divorţ, potrivit poublicaţiei „The Globe”. Considerat unul dintre cele mai stabile cupluri, cei doi au întâmpinat o gravă criză în relaţie, după un mariaj de 27 de ani.

Unul din motivele pentru care Michelle şi Barack Obama nu ar mai forma un cuplu, potrivit publicaţiei americane, ar fi că fosta prima doamnă a fost indignată de faţă de soţul ei, din cauza nerespectării promisiunii de a o lăsa pe ea la conducere.

Zvonul a fost alimentat de faptul că fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii preferă să petreacă din ce în ce mai puţin timp alături de Michelle şi de cele două fiice pe care le au împreună: Malia, de 21 de ani, şi Sasha, de 18 ani, alegând să călătorească în jurul lumii din motive profesionale şi lăsând educaţia tinerelor în grija exclusivă a mamei lor.

Totodată, se pare că cei doi nu se află la prima criză de cuplu. Michelle Obama afirma, în urmă cu ceva timp, că mariajul este greu, iar în momentul în care cariera lui Barack era în plină ascensiune, au fost nevoiţi să apeleze la consiliere de cuplu.

Mai multe publicaţii americane au scris că cei doi soţi nu mai împart același pat şi că au ales să doarmă în camere diferite. Deodamdată nu a existat niciun comentariu din partea celor doi, aşa că nu se ştie sigur situaţia reală dintre Michelle şi Barack Obama.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest