Bat clopote de nuntă în showbiz! Dorian Popa și-a cerut iubita în căsătorie! VIDEO

 

Dorian Popa și Claudia Iosif formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz! Chiar și așa, cei doi nu au dat niciun semn că s-ar pregăti să treacă la următorul pas... până acum! Babs a aruncat bomba și a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de artist!

În cadrul unui Q&A pe contul ei de socializare, Claudia Iosif le-a cerut admiratorilor să îi pună ce întrebări vor, iar ea le va răspunde tuturor. Iar pentru că în lista sa de urmăritori se află și oameni mai curioși, un fan de-al brunetei a întrebat-o dacă a fost cerută în căsătorie de Dorian. Și mare ne-a fost uimirea când a răspuns pozitiv!

Babs a fost cerută în căsătorie de Dorian Popa, însă ceva le-a distrus momentul... pierderea inelului de logodnă! Dar chiar și așa, cei doi au putut trece peste și nu au lăsat ca incidentul să le afecteze relația.

Ce spunea Dorian Popa despre nunta cu Babs

„Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferească Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap (nr.adopție)”, a declarat Dorian Popa, pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest