Bat clopotele de nuntă în showbiz! Ellie White și tatăl copiilor ei se căsătoresc după 14 ani de relație!

 

Bat clopotele de nuntă în showbiz! Ellie White și partenerul de viață au fost invitați în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, unde au dezvăluit că anul acesta vor face nunta, după 14 ani de relație!

Ellie White și partenerul său de viață formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz! Cei doi sunt părinții a doi copii minunați, dar chiar și așa, nu au fost pregătiți să treacă la pasul cel mare în cei 14 ani de relație... până acum.

Artista și iubitul ei au dezvăluit că se pregătesc să organizeze evenimentul grandios, iar motivul pentru care nu s-au căsătorit până acum a fost pentru că au fost de părere că un act nu i-ar lega mai mult, ci din contră.  

“Am fost cerută frumos, în genunchi, în camera de hotel, la o lună după ce ne-am cunoscut. La noi logodna încă durează de 13 ani.

După 5 ani de relația am avut de ales de a face copii sau a ne căsători și am făcut copiii. După aia a venit și al doilea copil, după atâția ani de relația nu mai simți nevoia să te căsătorești.

O să facem și nunta. Aseară pe drum veneam de la Brașov, am pupat-o și i-am spus „Happy Dragobete”.

Anul trecut am împlinit 13 ani de relație, deja stim totul unul de celălalt. Anul ăsta ne căsătorim. E la fix. La noi așa se întâmplă.”, au spus Ellie White și iubitul ei, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest