Bat clopotele de nuntă? Speak, amănunte despre căsătoria cu Ştefania, după Asia Express: „E ceea ce trebuie”

 

Speak şi Ştefania formează unul dintre cele mai adorate cupluri din showbiz-ul românesc. Şi nici nu este de mirare de ce! Cei doi amorezi sunt cunoscuţi pentru felurile efervescente şi nebunatice de a fi, astfel încât nu este niciun dubiu că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Iar experienţa „Asia Express” le-a confirmat că relaţia lor este fix ce trebuie!

Speak şi Ştefania se numără printre perechile care au plecat pe „Drumul Comorilor” din Asia Express, cel mai dur reality show din România, care va fi difuzat în curând pe Antena 1. În cadrul unui interviu, Speak a spus clar şi răspicat că acum este mai sigur ca niciodată că trebuie să îşi petreacă tot restul vieţii alături de Ştefania.

„Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie”, a mai spus Speak.

Când începe Asia Express – Drumul Comorilor

Cel mai așteptat reality-show al momentului, Asia Express – Drumul Comorilor revine la Antena 1 sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00. Spre bucuria telespectatorilor, prima săptămână de difuzare va avea 4 ediții, urmând ca după aceea să îți păstreze zilele de difuzare deja cunoscute – duminică, luni și marți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest