Băutură, manele și dans lasciv pe masă! Iubita lui Florin Salam a făcut show total la petrecerea de ziua ei/ VIDEO

 

Chef de chef, că de, cine știe să se distreze mai bine decât greii manelelor! Iar când logodnica „Regelui” este sărbătorita, atunci petrecerea ține trei zile! Roxana Dobre a fost celebrată într-un mare stil de Florin Salam și de prietenii lor!

Preparate delicioase, invitați de seamă, artiști cunoscuți care au întreținut atmosfera și cel mai important, muuultă muzică de petrecere. Așa că de la chef nu avea cum să lipsească Costi Ioniță, omul care l-a ajutat cel mai mult în cariera artistică pe „Regele Manelelor”.

Florin Salam i-a pus încă o dată lumea la picioare frumoasei sale iubite, iar Roxana s-a simțit minunat. Îmbrăcată foarte sexy, într-un costum roz, cu o fustă foarte scurtă care îi flatau picioarele lungi și o bustieră ce îi punea în evidență abdomenul plat, iubita lui Florin Salam a atras toată atenția. Bruneta a dansat și a făcut show sub privirile invitaților.

Ăsta, DA, dans sexy! Și după ce și-a lăsat iubita să îsi facă de cap, Florin Salam a venit lângă ea și a început să danseze! Și cu toate că multă spunea că Betty și Roxana nu se înțeleg așa cum ar trebui, cele două le-au dat peste nas tuturor. Au dansat și s-au fotografiat împreună, ba chiar au purtat ținute asemănătoare, demonstrând încă o dată că se înțeleg de minune și sunt o familie.

Însă momentul mult așteptat al serii a fost sosirea tortului, iar la cât de bine a arătat desertul, suntem siguri că așteptarea a meritat!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest