Bella Santiago, primele declarații după ce a fost nevoită să își anuleze nunta: „Mă bucur că am scăpat”

 

Pe lângă anularea concertelor și spectacolele pe care trebuia să le susțină, Bella Santiago a fost nevoită să își contramandeze și propria nuntă. Din cauza contextului dificil în care se află întreaga lume, toate evenimentele care adună mai mult de șase oameni la un loc, au fost interzise de către autorități, măsură luată pentru combaterea răspândirii pandemiei de coronavirus.

Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, Bella Santiago a mărturisit că este fericită, într-o anumită măsura, că nunta pe care trebuia să o aibă cu logodnicul ei, Nicolae Ionuț Grigore, a fost anulată, din cauza tuturor detaliilor pe care trebuia să le pună la punct și care îi dădeau mari bătăi de cap.

„Am anulat tot! Sunt foarte norocoasă pentru că am scăpat cu astea, că toată lumea vrea să îi promovez pe toți pe instagram. Am sunat la biserică pentru că voiam să ne cununăm catolic, dar nu răspundea la telefon. Și după asta, a apărut carantina. Toate evenimentele de nuntă au fost anulate!” a mărturisit artista.

Totodată, Bella a dezvăluit că nu se plictisește deloc în carantină, chiar dacă partenerul ei de viață este plecat mai tot timpul, pentru că se ocupă de livrările la domiciliu al restaurantului pe care îl deține! Artista își dedică tot timpul fiicei sale, pe care nu a văzut-o ani buni de zile: „Eu cu fata stăm acasă și facem temele, cântăm, dansăm, pentru că soțul meu stă la restaurant și face livrări.” a spus Bella Santiago.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest