Betty Stoian, lansare cu lacrimi! Cântec penrtu mama

 

Emoţii copleşitoare pentru fiica lui Florin Salam. Betty a lansat o nouă piesa în memoria mamei sale.

Pentru Betty Salam, totul merge ca uns! Vedeta a lansat un cântec nou despre mama ei, cea pe care nu vrea s-o uite şi care din păcate nu mai este printre noi.

"Noua mea piesă se numeşte 'amândoi'. Eu vorbesc foarte mult despre vară şi da, e despre vară, nu despre altceva. Sper să meargă bine piesa şi să aibă succes. Tata a ascultat piesa şi i-a plăcut şi videoclipul. E foarte tare, foarte colorat. Mie îmi place mult şi eu sunt foarte rea cu mine, sunt foarte pretenţioasă să dau tăt ce pot să le placă fanilor", a spus Betty Salam.

Betty trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Totul îi merge ca pe roate: pe plan profesional, dar şi pe plan personal, iar acum familia ei se măreşte: "O să devin surioară din nou, mă simt foarte fericită. Sunt curioasă cum o să arate, pentru că cea mică este o frumoasă şi o dulce şi sunt sigură că cel de-al doilea o să fie la fel de frumos. Eu cred că e băieţel. Pe Jaqueline o ador, ne plimbăm în parc, îi cânt. Ea şi cântă şi dansează"

Deşi soarta a vrut ca mama ei să nu îi fie alături, Betty nu a uitat-o pe cea care i-a dat viaţă, şi într-una dintre cele mai fericite zile din viaţa ei a cântat despre ea. Cea care i-a fost aproape, şi a încercat să o facă să simtă cât mai puţin lipsa mamei, a fost mătuşa ei. "Cel mai greu moment a fost anul trecut când ea a lansat piesa pentru mama ei", a mărturisit mătuşa sa.

Chiar dacă iubitul ei, Cătălin, nu a putut ajunge la eveniment, mama soacră i-a ţinut locul şi a avut numai cuvinte de laudă pentru viitoarea noră. "Îmi place foarte tare acea piesă şi chiar mi-au dat lacrimile. E o fată foarte timidă, dar o iubesc foarte mult", a spus viitoarea soacră.

Betty îşi moşteneşte tatăl, însă, spre deosebire de Florin Salam, ea nu a ales să cânte manele. Piesele sale care îi amintesc de mama pe care a pierdut-o pe când era doar un copil fac furori. În prezent, Betty trăieşte o poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care-l cheamă Cătălin.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest