Beyonce de România a fost la un pas de moarte! "Mi-am scos implanturile de silicon" VIDEO

 

Beyonce de România a trecut printr-o experienţă de coşmar. Vedeta a fost la un pas de moarte din cauza silicoanelor pe care şi le-a pus în urmă cu un an şi jumătate. A trebuit să îşi scoată implanturile mamare, după ce s-a infectat cu un microb.

Beyonce de România a fost invitată în cadrul emisiunii Star Matinal de Weekend de la Antena Stars, unde a mărturisit drama prin care a trecut. Frumoasa blondină a fost forţată de împrejurări să renunţe la silicoane, din cauza unei infecţii.

Microbul i-a dat bătăi de cap mai mult de două săptămâni, timp în care a trebuit să stea în spital şi să urmeze un tratament dur cu antibiotice. Din fericire, acum se simte mai bine şi este mulţumită că a trecut totul.

"Am avut o problemă cu implanturile. A trebuit să renunţ la ele. Am avut un microb intraspitalicesc, luat acum 1 an şi jumătate, de fapt, doi ani, când m-am operat, când mi-am pus implanturile. Am trăit cu microbul acela. Eu m-am apucat de dantură, luând mereu antibiotice, nu-mi arăta semne că aş avea un microb în organism. Într-o dimineaţă, când m-am trezit, m-am trezit cu sânul învineţit, cu febră, frisoane... Durerile erau constante. Îmi frigeau sânii, aveam febră, era cald afară şi eu eram cu geacă, aveam frisoare. M-am dus la urgenţă, nu m-au primit la două spitale. Nici măcar nu m-au examinat. Am recurs la nişte relaţii pe care le aveam la un alt spital (...) Există un gol între sâni. La mine, acel gol era umplut de infecţie. M-au umplut acasă pentru că nu aveau voie să interneze decât pacienţii de la simulări. Am ajuns acasă, am stat două zile cu gheaţă în pat. Rugăciuni şi frică. Dacă nu mor până luni, să vin. Mi-a dat nişte antibiotice, am început să iau. Vreau să spun că şi acum o întreb pe mami dacă am febră. Apoi, m-a ţinut internată două săptămâni. Nu m-a operat de urgenţă atunci. M-au băgat pe antibiotic o săptămână, ca să localizeze infecţia şi abia apoi m-a operat şi mi-a scos implanturile", a mărturisit Beyonce de România, în platoul emisiunii Star Matinal de Weekend de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate