Bianca de la ”Insula iubirii” și-a arătat tatuajele și a dezvăluit ce mănâncă pentru a arăta atât de bine

 

Invitată în cadrul emisiunii "Star Matinal", Bianca Roman şi-a etalat trupul într-un costum de baie, încercând să pună pe jar imaginaţia bărbaţilor. 

Ea a dezvăluit că s-a mai îngrășat. Nici nu e de mirare că alimentaţia "bogată" are şi efecte, având în vedere "dieta" ispitei de la "Insula iubirii".

"Mănânc slănină, chestii d-astea, pâine. M-am îngrăşat, dar nu ocolesc slăninea. Merg la sala de fitness, dar am şi gene bune. Tatăl meu e mai fit, aşa, şi semăn cu el. Rolul de ispită mi s-a potrivit mănuşă şi am vrut să ajut fetele să vadă dacă sunt într-o relaţie potrivită sau nu", a spus Bianca.

Ea a mai vorbit și despre tatuajul pe care și l-a făcut imediat ce s-a despărțit de fostul soț.

"Am avut o perioadă nu foarte frumoasă şi după ce am depăşit această perioadă am decis să-mi fac acest tatuaj cu o faţă care iese la lumină. Din păcate nu mi-am găsit jumătatea. Aştept şi tot aştept. Poate o să am şi eu norocul ăsta", a declarat Bianca Roman la Antena Stars.

Ispita a dezvăluit ce au greşit foştii ei iubiţi de au pierdut-o şi cum şi-ar dori să fie bărbatul alături de care să rămână pentru totdeauna.

"Îmi plac bărbaţii care arată bine, care se îngrijeşte, dar nu foarte mult. Nu aş vrea să mă bat pe oglindă cu el. Banii nu sunt totul într-o relaţie. Da, sunt încăpăţânată, dar nu fără motiv. Eu sunt foarte defectă. Am defecte şi fizice, dar şi de comportament. Nu am prea multe amintiri din timpul căsniciei mele care a durat două luni. Nunta a fost superbă. Nu am fost înşelată niciodată, dar am ajuns la concluzia că suntem extrem de diferiţi şi am decis s-o luăm fiecare pe drumul lui. Îmi doresc să mă recăsătoresc, chiar îmi doresc", a mai spus Bianca.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest