Bianca Drăgușanu a scos artileria grea în războiul „tăcut” împotriva lui Alex Bodi! „Normal că ți-e dor de mine”

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat un contract de confidențialitate imediat după împăcare, iar cel care „va arunca primul cu piatra”, va scoate bani grei din buzunar. Așa că au găsit o altă cale să se atace, fără să fie nevoiți să plătească, iar blondina e deja maestră în a-l pune la pământ pe fostul soț... subtil.

Mesaje peste mesaje peste mesaje! Chiar dacă s-au despărțit și s-au împăcat de atâtea ori incât nici ei nu mai țin minte, din săgețile pe care și le tot trimit prin intermediul mesajelor de pe conturile lor de socializare, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi dau semne că suferă mult unul după celălalt.

„Normal că ți-e dor de mine, nu eu eram problema”, a fost primul mesaj postat de Bianca Drăgușanu, pe pagina sa de Instagram.

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu a publicat mesajul, Alex Bodi nu s-a putut abține și i-a dat replica îndărăt: ”O relație adevărată este între două persoane imperfecte, care refuză să renunțe una la cealaltă”, este mesajul postat de Alex Bodi, pe pagina sa de Instagram.

Ultimul mesaj postat de Alex Bodi ne-a dus cu gândul la interviul pe care l-au acordat în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars, în care spuneau că pentru ei orice este normal pentru alții este plictisitor pentru ei, iar prin imperfecțiunile lor reușesc să facă o iubire perfectă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest