Bianca Drăguşanu aniversează astăzi 38 de ani! Care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

La mulţi ani, Bianca Drăguşanu! Astăzi este ziua de naştere a blondinei, iar aşa cum era de aşteptat, cadourile au început să apară de la primele ore ale dimineţii! Dar cea mai frumoasă surpriză a fost dezvăluită chiar de blondină!

Este o zi mare pentru Bianca Drăguşanu şi pentru familia ei! Ajunsă la vârsta de 38 de ani, vedeta se poate declara o femeie împlinită. Are un partener de viaţă care o iubeşte extrem de mult, are carieră de succes, iar nu în ultimul rând, are o fetiţă minunată! Atâât de minunată încât o consideră cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată.

Blondina a postat o imagine pe una din reţelele sociale pe care este activă, în care este alături de Sofia Natalia, iar vedeta a ţinut să precizeze că ea este cel mai frumos cadou primit de până acum. ”E ziua mea și acesta este cel mai frumos cadou pe care îl am”, a scris Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăguşanu, surpriză uriaşă pentru fani

În urmă cu puţin timp, Bianca Drăguşanu a mărturisit că astăzi, de ziua ei de naştere, le va da fanilor săi o veste foarte mare: "Pe 6 martie, peste două săptămâni este ziua mea, o să aibă loc într-un club din Bucureşti. Acolo am să vă dau o veste foarte importantă despre mine. E ceva foarte frumos", a spus Bianca Drăguşanu, potrivit Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest