Bianca Drăguşanu, semnul că mariajul cu Alex Bodi a fost o povară pentru ea! Ce a răspuns după ce a fost felicitată pentru divorţ

 

Nici după divorţ, cuplul format din Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu îşi pierde titulatura de cel mai controversat duo amoros din showbiz-ul autohton! Blondina şi omul de afaceri au decis să meargă pe drumuri separate, la şase luni după ce s-au căsătorit civil, iar reacţiile admiratorilor celor doi au fost care mai de care mai... ciudate!

Pe contul său de socializare, Bianca Drăguşanu a postat o fotografie cu un mesaj destul de sugestiv pentru situaţia în care se află. Imaginea a fost postată la nicio o zi de la divorţul de Alex Bodi, motiv pentru care cuvintele scrise au fost, rapid, legate de situaţia în care se află.

„Dumnezeu nu le dă cele mai grele lupte celor mai puternici soldați. El creează cei mai puternici soldați cu cele mai grele lupte ale vieții”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei. 

Aşa cum era de aşteptat, comentariile şi reacţiile admiratorilor săi nu au întârziat să apară. Un mesaj care i-a atras atenţia Biancăi a fost cel al unei admiratoare care a felicitat-o pentru decizia de a divorţa de Alex Bodi: „în sfârșit ai făcut ceea ce trebuia! Capul sus, fată frumoasă”.

Însă ce i-a uimit pe toţi a fost răspunsul pe care i l-a dat Bianca Drăguşanu, admiratoarei sale: „Am scăpat”.

Blondina a dat de înţeles prin reacţia sa, că mariajul de câteva luni pe care l-a avut cu Alex Bodi a reprezentat o povară pentru ea. Oare aşa să fie sau să fi fost un răspuns dat la supărare? Încă nu ştim, dar suntem siguri că vom afla mai multe detalii în zilele ce urmează, aşa că rămâneţi pe www.antenastars.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest