Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat! Povestea de dragoste dintre ei s-a încheiat definitiv!

 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi şi-au spus adio, după ce luni la rând au ţinut primele pagini ale tabloidelor ocupate cu nenumăratele despărţiri şi împăcări. La scurt timp după ce Spynews.ro a intrat în posesia documentelor care anunţa separarea definitivă, cei doi au păşit în cabinetul notarial unde au semnat actele de divorţ.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton, dar iată că acum, povestea de dragoste dintre ei s-a încheiat. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar odată cu actele semnate, nu se mai anunţă nicio şansă de împăcare. Vestea separării oficiale vine la scurt timp după ce, pe adresa info@spynews.ro, a fost trimisdocumentul pe care Alex Bodi i l-a adus Biancăi, printr-un ordin judecătoresc. 

Divergenţele dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu au începout de astăzi, de ieri, ci de ceva timp. Şi chiar dacă tentativele de divorţ au fost la ordinea zilei, iată că acum, nu mai există cale de întoarcere. 

În urmă cu puţin timp, Bianca Drăguşanu mărturisea că îşi doreşte să fie "o femeie cu care consideră că orice bărbat are motive să se mândrească. Ideea este că eu sunt un om foarte mândru de mine şi de realizările mele, nu ma ce să-mi reproşez din niciun punct de vedere. Mai ales în relaţia pe care o am cu actualul meu soţ. Consider că merit să fiu iubită şi să primesc ceea ce dau. Am aşteptări prea mari!”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest