Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, primele declaraţii după ce au divorţat! „M-am grăbit”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Adio, cuplul format din Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! După ce au avut una dintre cele mai controversate relaţii amoroase din România, nu este de mirare ca finalul a fost unul pe măsura istoricului!  Au semnat actele de divorţ, dar aşa cum era de aşteptat, s-a lăsat cu mare tam tam! Blondina i-a aruncat telefonul pe geam, iar ca răzbunare Alex Bodi i-a luat mobilul!

Nu mai este cale de întoarcere între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! Cei doi au semnat actele de divorţ, pe data de 10 martie, la cabinetul notarial!

Primele declaraţii după divorţ

După ce au luat decizia definitivă de a se despărţi, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au oferit primele declaraţii, exclusiv pentru Spynews.ro.

Nervoasă din cale-afară de ce s-a întâmplat în interiorul cabinetului notarial, Bianca Drăguşanu a mărturisit nu doar că Alex Bodi i-a luat telefonul, ci i l-a şi spart. Întrebată dacă este de părere că s-a precipitat cu această căsătorie, blondina a răspuns afirmativ!

Ce este de menționat este faptul că şi telefonul lui Alex Bodi a avut de suferit, după ce blondina l-a aruncat pe fereastră, potrivit Spynews.ro

Mai mult de atât, Alex Bodi le-a mărturisit paparazzilor Spynews.ro că motivul pentru care întâlnirea la notar a durat mai mult de o oră a fost pentru că au avut de discutat mai multe probleme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest