Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după ce și-au petrecut noaptea împreună: „Consider că mă iubește”

 

Fac ce fac și reușesc să intre în atenția tuturor! Dragostea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este ca un drog: știi că îți face rău, dar nu te mai saturi de ea! Așa se face că, în spatele declarațiilor blondinei despre strângerea dovezilor pentru obținerea ordinului de restricție contra lui Bodi, se aflau, de fapt, tatonări și discuții despre  „termenii și condițiile” împăcării!

La scurt timp după ce a aterizat înapoi pe meleagurile natale, Alex Bodi a postat un filmuleț pe pagina sa de socializare în care le arăta admiratorilor său, cum se desfată ca un rege, în autoizolare. Numai că în timp ce filma împrejurările locuinței sale am zărit-o și pe Bianca! Chiar în sufrageria lui!

Așa că, reporterii Antena Stars l-au contactat pe celebrul afacerist pentru a confirma dacă el și Bianca Drăgușanu formează un cuplu, din nou! Alex Bodi a dezvăluit că în ciuda caracterului efervescent pe care îl are blondina, aceasta se bucură de o calitate rară: „are puterea să transforme ceva complicat, în ceva frumos.” a spus bărbatul.

Mai mult de atât, Alex Bodi a mărturisit că din punctul lui de vedere, este împreună cu Bianca, din nou, dar nu ar vrea să confirme doar el, motiv pentru care i-a înmânat și ei telefonul pentru a vorbi despre situația dintre ei.

„Noi suntem în construcție și sunt aici pentru că vreau să îl cred. Îmi doresc foarte tare ca lucrurile să se schimbe în bine, dacă există această șansă.  Nu are ce să îmi reprșeze o și consider că mă iubește, dacă a făcut niște eforturi pentru a-mi demonstra niște lucruri, pe care, până acum, nu le-a mai făcut. Nu va fi ușor să trecem peste, nu cred că este simplu, dar nu cred că are cineva dreptul să ne judece. Suntem doi oameni asumați și nu vreau să mă mai explic în fața nimănui.” a spus blondina, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest