Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc să devină părinți? Dezvăluiri bombă: „Știu pe cine iubesc!”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu a aruncat bomba! Blondina a vorbit despre relația pe care o are cu Gabi Bădălău și a oferit detalii inedite din intimitatea poveștii lor de dragoste comentată de atât de multe persoane!

Bianca Drăgușanu și-a pus sufletul pe tavă în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars și a făcut dezvăluiri incredibile despre relația în care este cu Gabi Bădălău, dar și despre planurile de viitor pe care le are cu acesta!

Blondina a dat de înțeles că este pregătită să devină mamă din nou și își dorește ca tatăl următorului ei copil să fie nimeni altul decât Gabi Bădălău! După ce a lămurit că între ea și Alex Bodi nu mai există nicio cale de împăcare, Bianca Drăgușanu a confirmat că este îndrăgostită de incă soțul Claudiei Pătrășcanu, fiind bărbatul alături de care vrea să își întemeieze o familie.

”Știu că au avut discuții și că a încercat o apropiere. (Bodi și Bădălău) Nu aș vrea să amestesc prezentul meu. Singurul meu regret este că am acceptat să vorbesc din nou cu el. Atâta timp cât lumea îl crede și pe el și că iubește, pe mine nu mă mai interesează. Eu știu pe cine iubesc și care este alegerea făcută. Eu îmi doresc să rămân o femeie echilibrată și să nu mai repet anumite greșeli pe care le-am tot repetat, vreau o familie frumoasă, un copil care sper să vină în curând și să fiu sănătoasă. Având în vedere situația creată și tot ceea ce face el… eu nu am văzut niciun om de afaceri în cancanuri cu fosta nevastă, dacă ești un șmecher adevărat.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest