Bianca Drăgușanu, un nou conflict cu mama ei! De la ce a pornit totul: „Nu facem nuntă la cort”

 

Face ce face și intră în atenția publică! Bianca Drăgușanu a fost protagonista unui alt show, dar de data aceasta, cu mama ei, nu cu Alex Bodi, după cum ne-a obișnuit! Iar totul a avut loc în casa femeii care i-a dat viață.

Bianca Drăgușanu a ajuns să aibă conflict cu mama ei. Frumoasa blondină a luat la inspectat dulapurile cu zestre a mami sale și a încercat să o facă să renunțe la sutele de pahare și bibelouri pe care le are.

„Am întrebat-o când vreodată o să folosească atâtea pahare și bibelouri. Și am zis că o să iau doua chestii de aici. Foarte multe servicii, mult aur, multe pahare aurite. Avem o expoziție de milioane de pahare. Trăim în alte vremuri. Hai să facem loc la pahare, că nu facem nuntă la cort.” a spus Bianca Drăgușanu în cadrul unui filmuleț pe instagram.

Dacă acum disputele dintre mama ei și Bianca Drăgușanu au fost în glumă, în urmă cu câteva luni, cele două au avut un adevărat conflict, atunci când scandalurile dintre blondină și Alex Bodi au luat amploare.

Ce spunea Alex Bodi despre mama Biancăi după ce a fost jignit de aceasta

„Din 29 februarie când s-a întâmplat incidentul de am găsit-o pe jos. Telefonul Biancăi era la mine în mașină, că a vrut să şteargă pozele cu mine pe Instagram... Am luat telefonul și am vrut să șterg toate pozele cu noi. Și a început să plângă... Mama ei nu a mai dat de ea, nici sora ai, iar au crezut că eu i-am făcut ceva. Când o urcam pe Bianca în mașină ca să vin acasă la mine, a sunat mama ei cu niște isterii... Eu am ripostat! Cât să mai suport? Dacă eu ştiu că ţi-am salvat fata, tu ce faci?”, a dezvăluit Alex Bodi, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest